BidSlammer Forum My BidSlammer Dashboard >>

BidSlammer Forums >> Help & Troubleshooting


bid groups not showing

Posted:

Posted as a followup to the solved ticket #3538.



Help its all going pear shaped.....



1. My bid groups disapear when I have only one, if I add another, the first one shows again.

2. Deleted items are reapearing all over the shop.

3. 'Pending' does not show pending items in bid groups.

4. Contact customer support link (http://bidslammer.com/user/ttx/) on help page (http://bidslammer.com/user/help/) does not work.

5. Help link (http://bidslammer.com/user/help.php) on home page does not work

6. 'All won' does not show items won.

7. 'Ended' does not show ended items.


Posted Feb 13 2009 02:18 pm by Gu***st

Toby,



I know... i just realized the upgrade to the ticket system actually broke it. Our apologies.



Things in your account look ok now... Please report any further problems.


Posted Feb 14 2009 06:55 am by Your Friendly BidSlammer Admin

Hi,



This is fixed. Seems you had to have 2 groups to see the 1 group. ;-) Let us know if this is not ok now.

Please let us know if you have any other questions, and thanks again for your business!



Kind regards,

BidSlammer Customer Care


Posted Feb 15 2009 05:12 pm by Your Friendly BidSlammer Admin

Reply to this discussion


Sorry, only BidSlammer customers are allowed to post in the forum.   Join now

 



Join Now! Start winning items today.

© BidSlammer 2001-2020. All Rights Reserved.

Home | Help and FAQ | Blog | Community | Contact Us
Collectors | BidSlammer API | Terms | Privacy