BidSlammer Forum My BidSlammer Dashboard >>

BidSlammer Forums >> Help & Troubleshooting


missed snipes

Posted: Jan 22 2010 08:31 PM

the pass two snipes I have made have missed completely due to "lag time"


What is going on here? Is there a glitch in your system that you need to correct as if this continues there is no point in using bidslammer!


Posted Jan 22 2010 08:31 pm by Gu***st

Hello,





The term lag refers to a slow response from eBay after the snipe is placed. I checked our log files to make sure the error was being reported correctly. Here is the result:





370321156044


16:22:53 (snipe placed)


16:23:02 (auction ended)


16:23:03 (eBay response)





390144317170


14:57:27 (snipe placed)


14:57:36 (auction ended)


14:57:36 (eBay response)





In both cases the snipes were executed on time, but the response from eBay was very late. We do see occasional cases of lag, it can't be avoided or fixed, but I have never seen two items in a row from one user. This is a very unusual circumstance.





I can assure you that our system is working properly. Let me know if you have further questions.

Kind regards,





John D.


BidSlammer Customer Care
 


Posted Jan 23 2010 10:10 am by Gu***st

Reply to this discussion


Sorry, only BidSlammer customers are allowed to post in the forum.   Join now

 



Join Now! Start winning items today.

© BidSlammer 2001-2021. All Rights Reserved.

Home | Help | FAQ | Screenshots | Blog | Community | Contact Us
Collectors | BidSlammer API | Terms | Privacy | Site Map