BidSlammer Forum My BidSlammer Dashboard >>

BidSlammer Forums >> Help & Troubleshooting


Bidslammer says I lost when I won

Posted: Oct 13 2010 06:53 PM

ebay item #160489651180 was won by using Bidslammer without any problems. But, Bidslammer reports I lost for more than one reason. This is he secnod time this sort of thing has happened. I'm scratching my head. I won but Bidslamer says I didn't.


Posted Oct 13 2010 06:53 pm by Gu***st

Sorry for the late reply, I thought I had replied. We normally respond in hours.






It appears that there is indeed a mismatch on who eBay reports as a win (i.e. the true winner), and what our site reports.





The explanation is that this is a situation that very rarely happens. We placed our snipe and recorded the winning bidder. But then, someone came in and manually placed a bid with a substantially different high amount.






We'll need to correct the system to account for that situation. Meanwhile we will issue credit where it was due.


Posted Oct 21 2010 02:22 pm by Gu***st

Jayslam,


Thank You for your investigation and reply.


I wanted you to know that something occurred that might need your tweaking. I'm not unhappy since I won. Bidslammer didn't disappoint me. But, as you say, there is a diff about who is reported as the winner.


Whenever, I talk to others about needing a snip I always tell they should use "Bidslammer". Its a no-brainer.


Again, Thank Yuo, for your help.


Oh, and, yes, this ticket is closed.


Posted Oct 21 2010 05:54 pm by Gu***st

Reply to this discussion


Sorry, only BidSlammer customers are allowed to post in the forum.   Join now

 



Join Now! Start winning items today.

© BidSlammer 2001-2020. All Rights Reserved.

Home | Help | FAQ | Screenshots | Blog | Contact Us
Collectors | BidSlammer API | Terms | Privacy | Site Map