BidSlammer Forum My BidSlammer Dashboard >>

BidSlammer Forums >> Help & Troubleshooting


My bid apparently didn't register?

Posted: Nov 08 2010 12:36 PM

I believe I was within the bid increments, etc, but my bid didn't go through, but on Bidslammer it is showing as successful. On e-bay it doesn't show me as the winner.


Posted Nov 08 2010 12:36 pm by Gu***st

Hello,





I apologize for any confusion. we actually fired double snipes for you to account for the Change of daylight savings time. Therefore one of them fired and overwrote the message from the other one. In many situations, it gave the impression that the bid was lost when won or vice versa. I will look at your particular situation and see, but everyone I have looked at so far falls in this category. Again I am truly sorry for the confusion.


Posted Nov 10 2010 10:18 am by Gu***st

I don't understand your explanation....





Shouldn't my bid have won regardless of what it shows (won/not won)?


Posted Nov 10 2010 11:22 am by Gu***st

In looking at my e-bay account, it doesn't show me as the winner and doesn't show how to pay. It looks like the winning bid was $6.00, but I had bid $7.55. So, did I win, or not, and:





if so: how come e-bay doesn't show it?


if not: why didn't my bid work?


Posted Nov 10 2010 02:59 pm by Gu***st

Reply to this discussion


Sorry, only BidSlammer customers are allowed to post in the forum.   Join now

 



Join Now! Start winning items today.

© BidSlammer 2001-2021. All Rights Reserved.

Home | Help | FAQ | Screenshots | Blog | Community | Contact Us
Collectors | BidSlammer API | Terms | Privacy | Site Map