BidSlammer Forum My BidSlammer Dashboard >>

BidSlammer Forums >> Help & Troubleshooting


5 missed snipes in 3 days due to "lag"

Posted: Nov 10 2010 09:14 AM

I've experienced at least 5 missed 5 snipes in just the past 3 days due to what was identified as "ebay lag" even though the message stated that eBay took as little as 3 seconds to process the bid. Here's 5 examples





330489987607


230545286535


250719892761


350410003813


200538973559





How long before auction end time is the bid made? I just checked an item I won, item # 130451215029 , and found:





Auction ended 07:04:19 and the bid was placed at 07:04:13, 6 seconds before end time. All 5 examples above were lost by a lag of 5 seconds or less. If this problem continues I'll have to switch sniping services.


Posted Nov 10 2010 09:14 am by Gu***st

Hello,





I apologize for any confusion. we actually fired double snipes for you to account for the Change of daylight savings time. Therefore one of them fired and overwrote the message from the other one. In many situations, it gave the impression that the bid was lost when won or vice versa. I will look at your particular situation and see, but everyone I have looked at so far falls in this category. Again I am truly sorry for the confusion.


Posted Nov 10 2010 10:16 am by Gu***st

I lost all of these 5 auctions and had a snipe set higher than the closing price.


Posted Nov 10 2010 10:52 am by Gu***st

Reply to this discussion


Sorry, only BidSlammer customers are allowed to post in the forum.   Join now

 



Join Now! Start winning items today.

© BidSlammer 2001-2020. All Rights Reserved.

Home | Help | FAQ | Screenshots | Blog | Contact Us
Collectors | BidSlammer API | Terms | Privacy | Site Map