BidSlammer Forum My BidSlammer Dashboard >>

BidSlammer Forums >> Help & Troubleshooting


370492893849

Posted: Mar 26 2011 01:02 PM

I sniped this eBay item with max. price of $600.00. The bidslammer web page indicated a happy face icon indicating I had won the item. However, myBay web page showed I lost the item for a winning bid substantually less than my bidslammer maximum bid. What did I do wrong?





Thanks for your prompt response to this query.





Sincerely, Geoffgolfs


Posted Mar 26 2011 01:02 pm by Gu***st

I have not heard a response to this ticket from 3/26/11. Your helpdesk indicates responses w/i 24 hrs. In the meantime I cannot use Bidslammer as it does not snipe at the end of an eBay auction yet my Bidslammer home page indicates I won the item. I have tried this twice and there has been no snipe whatsoever resulting in 2 lost items.


Geoff Egginton


[edited]


Posted Mar 31 2011 11:28 am by Gu***st

Sorry for the late reply, but yes we did investigate and credit. Also we issued 2X and I mailed the receipt for you again. Thanks and sorry for any confusion or trouble.

Thank you for taking the time to write in, if you have any other questions, please be sure to let us know.





Cheers,





Jay


BidSlammer Customer Care
 


Posted Apr 09 2011 03:26 pm by Gu***st

Reply to this discussion


Sorry, only BidSlammer customers are allowed to post in the forum.   Join now

 



Join Now! Start winning items today.

© BidSlammer 2001-2020. All Rights Reserved.

Home | Help | FAQ | Screenshots | Blog | Contact Us
Collectors | BidSlammer API | Terms | Privacy | Site Map