BidSlammer Forum My BidSlammer Dashboard >>

BidSlammer Forums >> Help & Troubleshooting


Message

Posted: Oct 19 2013 05:36 PM

Please provide instructions on deleting tool bar and adding same.





I have been copying a pasting item nos. for quite a while with no problems. Now I get an error message about it not being a valid number. If I repeat the process, then it goes through. Sometimes there is a space before the first digit. Not sure if that is the problem


Posted Oct 19 2013 05:36 pm by Gu***st

Hello,





I'll try to reproduce the problem. From your email it sounds like you are





1. on eBay


2. you click Slam-It


2. slam-it pre-populates bid information okay


3. you update bid and click submit, and receive an error





If that's not correct let me know, and I'll let you know what we find out.


Posted Oct 20 2013 08:39 am by Your Friendly BidSlammer Admin

Nope, not my procedure. I highlight the item on the listing, copy and then paste that into the item no. in bidslammer. Saves having to write it down. This had been working fine up until this time.


Posted Oct 20 2013 04:58 pm by Gu***st

Ok thank you. Yes - I think it must be the extra space as you said (very smart suggestion). I'm going to try that now. In the meantime can you try to trim off the spaces. I'll respond soon.





Kind regards,


BidSlammer Customer Care



Posted Oct 20 2013 07:03 pm by Your Friendly BidSlammer Admin

This should be ok now (with or without spaces). Thanks for the report.


Posted Oct 26 2013 12:34 am by Your Friendly BidSlammer Admin

Reply to this discussion


Sorry, only BidSlammer customers are allowed to post in the forum.   Join now

 



Join Now! Start winning items today.

© BidSlammer 2001-2021. All Rights Reserved.

Home | Help | FAQ | Screenshots | Blog | Community | Contact Us
Collectors | BidSlammer API | Terms | Privacy | Site Map