BidSlammer Forum My BidSlammer Dashboard >>

BidSlammer Forums >> Help & Troubleshooting


no bid put in

Posted: Mar 12 2009 02:45 PM

[b]BS Userid:[/b] galenas

[b]eBay Item No.:[/b] 140303770774

My bid was over$1,000 and item sold for 565.55


Posted Mar 12 2009 02:45 pm by Gu***st

nothing in logs.



generic answer "missed 1 bid"




Posted Mar 12 2009 05:48 pm by Your Friendly BidSlammer Admin

Hello,



Ok, first please understand that our job is to snipe, but we also try to determine the exact reason for a miss and there are presently 15 reasons with more being invented all the time.



I looked in our log and we definitely placed this bid. Have you changed your eBay password recently? If so you can update it using the "Preferences" link. If that isn't it, then be advised that eBay recently introduced a "link" feature for your eBay account to link to your PayPal account, could this be the issue?



Our best links on this subject are here:

[url http://www.bidslammer.com/help/getting_started.php]Setting up for successful sniping[/url]

[url http://www.bidslammer.com/help/lost.php]Why did I lose?[/url].



If the snipe resulted in an eBay error page, we try to "parse" (read) the error message from the result page and display it below the title. If you feel very strongly that something is amiss, we definitely want to know. But snipes miss, a few times per day, for reasons that snipe services cannot fully explain other than all the reasons we noted.



Thanks for taking the time to write, if you have further questions please feel free to ask me.



Kind regards,

BidSlammer Customer Care


Posted Mar 12 2009 07:00 pm by Gu***st

Reply to this discussion


Sorry, only BidSlammer customers are allowed to post in the forum.   Join now

 



Home |  Terms |  Privacy |  Blog |  Help
Copyright © 2001-2020 BidSlammer. All Rights Reserved.