BidSlammer Forum My BidSlammer Dashboard >>

BidSlammer Forums >> Help & Troubleshooting


bid increment problems

Posted: Mar 17 2009 03:07 AM

I just sent you an email concerning eb motors testing...


Posted Mar 18 2009 04:16 am by Gu***st

[b]BS Userid:[/b] ivanz62

[b]eBay Item No.:[/b] 260374475794

There have been several auctions won recently, including this one, where you do not think the bid won--but it did. You are missing your fee here!

Ivan


Posted Mar 17 2009 03:07 am by Gu***st

Hello,



Yes I know. We would rather mis charge in your favor than against you. ;-) I will try to pinpoint the issue, thanks for your help.






Posted Mar 17 2009 03:27 am by Your Friendly BidSlammer Admin

Jeff



These reports are all ebay motors items. I think our login cookie doesn't work for ebay motors.


Posted Mar 17 2009 09:54 pm by Your Friendly BidSlammer Admin

Hello,



This should be fixed now. Let us know if you see any more mis-charges. I credited your account $10 ( you were 1 of 3 customers to report this out of 727 affected. Hmmm. ).






Posted Mar 21 2009 12:02 pm by Your Friendly BidSlammer Admin

10 snipes I meant.


Posted Mar 21 2009 12:02 pm by Your Friendly BidSlammer Admin

Ticket closed


Posted Mar 21 2009 05:38 pm by Your Friendly BidSlammer Admin

Reply to this discussion


Sorry, only BidSlammer customers are allowed to post in the forum.   Join now

 



Home |  Terms |  Privacy |  Blog |  Help
Copyright © 2001-2020 BidSlammer. All Rights Reserved.