BidSlammer Forum My BidSlammer Dashboard >>

BidSlammer Forums >> Help & Troubleshooting


No Bid???

Posted:

[b]BS Userid:[/b] tivdude

[b]eBay Item No.:[/b] 150341622302

Hi,

I set this snipe up, yet it went to the end with no bids. What happened???

Michael


Posted May 01 2009 02:16 pm by Gu***st

Hello,



For item 150341622302, the sniper did "wake up" and try to snipe, but when it did, it got a page back from eBay that did not include a bidding form. We do not fully understand this miss but we did place the bid and it finished 2 seconds later. It should have taken 4-5 seconds.



You might notice in the last 6 months we have been displaying the reason for misses as it is seen on the eBay result page. There are 15-20 reasons why a snipe can miss, but there are still a couple that are not understood.



That item was a dutch auction, and that seems to be causing most of the problems we see. eBay is doing away with dutch auctions in May so that should eliminate this type of error.



I hope this helps, if you have any other questions please let us know and thank you for taking the time to write us.



Best Regards,



John D.

BidSlammer Customer Care


Posted May 01 2009 10:47 pm by Gu***st

Hey John,



your replies are always really great but this one was really awesome. very honest and takes blame, but doesn't insult the customer at all.


Posted May 01 2009 11:45 pm by Your Friendly BidSlammer Admin

Ticket closed


Posted May 02 2009 05:31 am by Your Friendly BidSlammer Admin

Reply to this discussion


Sorry, only BidSlammer customers are allowed to post in the forum.   Join now

 



Join Now! Start winning items today.

© BidSlammer 2001-2020. All Rights Reserved.

Home | Help and FAQ | Blog | Community | Contact Us
Collectors | BidSlammer API | Terms | Privacy