BidSlammer Forum My BidSlammer Dashboard >>

BidSlammer Forums >> Help & Troubleshooting


3 questions

Posted: Jul 22 2009 05:32 PM

[b]BS Userid:[/b] nan18201

[b]eBay Item No.:[/b] #180383093245

Hi, 3 questions. If the fee is 50 cents per bid how can my balance be $21.96 ?



Could you tell me why I lost the bid for this item

ebay item #180383093245.



Sometimes I place a bid and an x comes up in the picture box for that item, even though it's active on ebay, it seems like that item dosen't registar with bid slammer.



Nancy Gartland


Posted Jul 22 2009 05:32 pm by Gu***st

Nancy,



1. Our current pricing is 1% of the selling price with a 50 cent minimum and a 5.00 maximum. I believe you signed up shortly before a pricing change, so some of your items were charged 25 cents. I looked over your account and didn't see any errors.



2. You did not meet the minimum bid increment on that item.



3. I logged in as you and did not see any image problems. If you are able to add the item then the snipe will be placed. The issue with the image not showing up may be browser related but will not affect the snipe. I have not heard of this problem before. If you still have trouble, respond with an item number that has a missing image and I will look at it.



Kind regards,

BidSlammer Customer Care


Posted Jul 23 2009 02:58 am by Gu***st

Ticket closed


Posted Jul 23 2009 11:10 am by Gu***st

Reply to this discussion


Sorry, only BidSlammer customers are allowed to post in the forum.   Join now

 



Join Now! Start winning items today.

© BidSlammer 2001-2020. All Rights Reserved.

Home | Help | FAQ | Screenshots | Blog | Contact Us
Collectors | BidSlammer API | Terms | Privacy | Site Map