BidSlammer Forum My BidSlammer Dashboard >>

BidSlammer Forums >> Help & Troubleshooting


mac users

Posted: Oct 23 2009 09:28 PM

Just wondering if maybe It was just me and maybe I had some wrong info in my preff. Or if anyone else running Apple has had any reoccuring missed snipes, or any other problems that might be worth mentioning. Thanx very Much.


Posted Oct 23 2009 09:28 pm by Gu***st

Hello,





I don't have any experience with Snow Leopard, but another guy here had it on his personal computer and ditched it. He had some problems but they were not related to sniping. Once a snipe is set on our server it doesn't matter if your computer is even turned on. I checked your account and it looks like you haven't placed a snipe for a long time. Are you having a problem setting a snipe that I could help with?


Posted Oct 23 2009 10:04 pm by Gu***st

Just wondering if maybe It was just me and maybe I had some wrong info in my preff. Or if anyone else running Apple has had any reoccuring missed snipes, or any other problems that might be worth mentioning. Thanx very Much.



it has been a looooooooooooooong time, the last time i tried i had no luck but I have upgraded my mac n am runnin snow lep. Thanx for the input, if any problems i will post it.


Posted Oct 23 2009 11:11 pm by Gu***st

Reply to this discussion


Sorry, only BidSlammer customers are allowed to post in the forum.   Join now

 



Join Now! Start winning items today.

© BidSlammer 2001-2020. All Rights Reserved.

Home | Help | FAQ | Screenshots | Blog | Contact Us
Collectors | BidSlammer API | Terms | Privacy | Site Map